Lievegem verwelkomt Oscar Autoverhuur: De Succesvolle Deense Start-up Verandert Spelregels van Autoverhuur

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De nieuwe kid op de autoverhuur blok, Oscar Autoverhuur, heeft zijn efficiënte en duurzame bedrijfsmodel naar Lievegem gebracht. De autoverhuur-startup, die al de Nederlandse en Deense markten heeft overwonnen, opent nu zijn high-tech verhuur platform voor autobezitters en dealers in onze regio. 

Het Deense bedrijf, bekroond als ‘Beste E-commerce Startup’ door de Deense Kamer van Koophandel in 2021 en 2022, is in rap tempo uitgebreid. Binnen slechts twee jaar tijd heeft Oscar meer locaties in Denemarken geopend dan marktleiders Sixt, Europcar en Avis tezamen. En dat is nog niet alles: Oscar betreedt de Nederlandse en Belgische markten met dezelfde vastberadenheid, met al meer dan 100 locaties in Nederland en 30 in België.

Wat Oscar onderscheidt van zijn concurrenten, is het unieke bedrijfsmodel. In plaats van een vloot auto’s te bezitten, laat Oscar lokale autodealers deelnemen aan de verhuurmarkt met auto’s die anders stilstaan. Of het nu gaat om leenauto’s, leasingretouren, of auto’s die trager verkopen dan verwacht, Oscar zorgt ervoor dat deze wagens productief kunnen worden ingezet, en creëert zo een extra inkomstenstroom voor lokale bedrijfseigenaars. 

Dit systeem laat Oscar toe om flexibel te opereren en extreem concurrerende prijzen aan te bieden. Bovendien is het door dit bedrijfsmodel mogelijk om uit te breiden naar kleinere steden en landelijke gebieden – een gebied waar traditionele autoverhuurbedrijven vaak niet rendabel kunnen zijn. 

Sinds januari 2024, werkt Oscar in Lievegem samen met Car Boutique. Deze locatie biedt al een breed scala aan personenauto’s en bestelwagens voor verhuur aan. Met een simpele klik op je smartphone of computer, kunnen inwoners van Lievegem nu bestelauto’s, gezinsauto’s en meer huren op een gemakkelijke, betaalbare en duurzame manier. 

Oscar Autoverhuur verandert autoverhuur zoals wij dat kennen, door de kracht van connectiviteit en gedeelde economie. Een snelle weg naar de toekomst? Wij houden de vinger aan de pols en zijn benieuwd naar de verdere expansie van Oscar in België en daarbuiten. 

Voor meer informatie over Oscar Autoverhuur’s locatie in Lievegem, bezoek hun website hier.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category