Ethereum Name Service wallet

$14,84

Als je heel wat Ethereum Name Service hebt vergaard, wil je die logischerwijs op een veilige plek bewaren. Precies hoe je cash geld niet hier en daar en overal bewaart, maar in je portemonnee, heb je voor cryptocurrencies ook portemonnees. Dit heet een Ethereum Name Service wallet.

De Ethereum Name Service wallet, dient voor het bewaren van privésleutels, de wachtwoorden die je toegang geven tot je Ethereum Name Service-portefeuille. Er zijn verschillende soorten Ethereum Name Service wallets, zoals hot- en cold wallets, hardware- en software wallets, en exchange wallets. In dit artikel bespreken we de verschillen tussen deze soorten Ethereum Name Service wallets.

Markt kapitaal

$463.569.434

Volume afgelopen 24u

$33.387.072

Beschikbaarheid

100.000.000

Prijsveranderingen 24u

stijging van 5,82%

Coinmerce

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Bitvavo

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Finst

Finst-logo.png

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Waarom is het gebruik van wallets voor Ethereum Name Service essentieel?

Inderdaad, in tegenstelling tot je fysieke portemonnee, waarin je hopelijk geld bewaart, slaan Ethereum Name Service wallets technisch gezien niet je crypto op. Ze bieden alleen de toegang die je nodig hebt om bij je Ethereum Name Service tokens te komen, die zich eigenlijk op de blockchain bevinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door zogenaamde private keys.

Deze private keys dienen als bewijs van eigendom van je Ethereum Name Service tokens op de blockchain. Als je deze private keys kwijtraakt, verlies je de toegang tot je Ethereum Name Service. Eigenlijk zou men het dus ook een Ethereum Name Service sleutelbos kunnen noemen in plaats van een wallet. Het is van vitaal belang om een veilige en betrouwbare Ethereum Name Service wallet te hebben als je van plan bent om veel Ethereum Name Service te bewaren.

Welke functies biedt een Ethereum Name Service wallet?

Dat klopt, in het algemeen stellen Ethereum Name Service wallets je in staat om het volgende te doen:

  1. Beheer al je Ethereum Name Service vanaf één centrale locatie.
  2. Verstuur en ontvang Ethereum Name Service naar en vanuit vrijwel elke locatie ter wereld.
  3. Gebruik decentrale financiële apps (dapps) die gebouwd zijn op de blockchain.
  4. Besteed Ethereum Name Service in webwinkels en op andere platforms waar deze worden geaccepteerd.

Dit maakt Ethereum Name Service wallets essentieel voor het effectief beheren en gebruiken van je crypto-activa.

Wat is de meest aanbevolen Ethereum Name Service wallet?

Dat is inderdaad een verstandige aanpak. Het kiezen van de juiste Ethereum Name Service wallet hangt af van verschillende factoren, waaronder je specifieke behoeften, beveiligingsvoorkeuren en hoe je van plan bent je crypto-activa te beheren.

Het gebruik van een combinatie van exchange Ethereum Name Service wallets en hardware Ethereum Name Service wallets is een goede strategie. Exchange wallets zijn handig voor actieve handel en snelle toegang tot je crypto, terwijl hardware wallets een hoger beveiligingsniveau bieden door je private keys offline te bewaren.

Het is altijd een goed idee om reviews en vergelijkingen te lezen om de beste Ethereum Name Service wallet te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Ethereum Name Service informatie

Market cap

$463.569.434

Hoogste koers ooit

$83,40

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Laagste koers dit jaar

Onbekend

24u verandering

$25.806.461

24u laagste

$13,91

24u hoogste

$15,13

24u volume

$33.387.072

Kosten en extra informatie

Prijs 24 uur

stijging van 5,82%

Prijs 7 dagen

stijging van 7,39%

Prijs 30 dagen

stijging van 10,59%

Prijs 1 jaar

stijging van 39,08%

Market cap ranking #

172

Market cap 24h

$25.806.461

Ciculerend aanbod

31.240.937

Totale aanbod

100.000.000

Coinmerce

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Bitvavo

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Finst

Finst-logo.png

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Hoe kun je een Ethereum Name Service wallet gebruiken?

Dat klopt, er zijn inderdaad verschillende soorten Ethereum Name Service wallets, elk met hun eigen voor- en nadelen op het gebied van gemak en veiligheid. Hier is een beknopt overzicht van de drie hoofdtypen Ethereum Name Service wallets:

  1. Papieren Ethereum Name Service wallets: Deze wallets slaan de private key of seedphrase offline op, meestal op een stuk papier. Hoewel ze zeer veilig zijn tegen online hacks omdat ze offline worden bewaard, kunnen ze onhandig zijn om te gebruiken voor regelmatige transacties omdat je het papier telkens moet vinden om toegang te krijgen tot je Ethereum Name Service.
  2. Hardware wallets: Deze wallets slaan de private key of seedphrase op een fysiek apparaat op, zoals een USB-stick. Ze bieden een goede balans tussen veiligheid en gebruiksgemak, omdat de private keys offline worden bewaard en je transacties kunt autoriseren met behulp van het apparaat. Dit maakt ze ideaal voor mensen die hun Ethereum Name Service voor de lange termijn willen bewaren.
  3. Online wallets: Deze wallets slaan de private key of seedphrase online op, meestal in een app of browserextensie. Ze bieden gemakkelijke toegang tot je Ethereum Name Service vanaf elk apparaat met internettoegang, maar ze zijn vatbaarder voor hacks en beveiligingsrisico’s omdat de private keys online worden bewaard. Deze wallets worden over het algemeen niet aanbevolen voor het opslaan van grote hoeveelheden Ethereum Name Service vanwege hun lagere veiligheidsniveau.

Het kiezen van de juiste Ethereum Name Service wallet hangt af van je specifieke behoeften, beveiligingsvoorkeuren en hoe je van plan bent je Ethereum Name Service te gebruiken. Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welk type wallet het beste bij jou past.

Pros en cons

Dat is een verstandige benadering. Het is inderdaad belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gemak en veiligheid bij het kiezen van een Ethereum Name Service wallet. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden bij het overwegen van het gebruik van een exchange wallet versus een hardware wallet:

1. Exchange wallet:
Voordelen: Gemakkelijke toegang tot je Ethereum Name Service voor directe handel op de exchange. Je kunt snel kopen, verkopen en handelen.
Nadelen: Het bewaren van grote hoeveelheden Ethereum Name Service op een exchange wallet brengt risico’s met zich mee, zoals hackaanvallen en het risico dat de exchange failliet gaat.

2. Hardware wallet:
Voordelen: Hoog niveau van veiligheid omdat je private keys offline worden bewaard op het fysieke apparaat. Je hebt volledige controle over je Ethereum Name Service.
Nadelen: Het kan iets minder gebruiksvriendelijk zijn dan een exchange wallet, omdat je het fysieke apparaat moet gebruiken om transacties te autoriseren.

Het is verstandig om alleen het bedrag aan Ethereum Name Service op een exchange wallet te bewaren dat je actief wilt verhandelen, terwijl je de rest van je holdings op een hardware wallet bewaart voor maximale veiligheid. Op deze manier minimaliseer je het risico van verlies door hackaanvallen of exchange-falen, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot een deel van je Ethereum Name Service voor actieve handel.

Prognoses voor Ethereum Name Service


Het opstellen van een prognose voor een cryptocurrency zoals Ethereum Name Service kan nuttig zijn bij het nemen van investeringsbeslissingen. Hier zijn enkele factoren die vaak worden overwogen bij het opstellen van een prognose.

Voorspellingen voor Ethereum Name Service in 2024

De beste manier om een betrouwbare voorspelling te doen voor Ethereum Name Service is door te kijken naar de Ethereum Name Service verwachting voor 2024. Door het recente nieuws over Ethereum Name Service en de algemene markt te volgen, kunnen we een idee krijgen van wat we kunnen verwachten in de komende tijd.

Als het nieuws gunstig blijft voor Ethereum Name Service, kunnen we optimistisch zijn over 2024. Helaas is het moeilijk om precies te voorspellen wat er zal gebeuren, vooral in een volatiele markt zoals de cryptomarkt.

Prognose voor Ethereum Name Service in 2025

Vooruitblikken op de Ethereum Name Service verwachting voor 2025 is nog wat lastig. Omdat het nog ver in de toekomst ligt, kunnen er nog allerlei ontwikkelingen plaatsvinden. Wat we wel kunnen anticiperen, is dat het een opmerkelijk jaar zal zijn voor Ethereum Name Service. De richting die het zal uitgaan, kan nog alle kanten op.

Vooral wanneer we de gemeenschap rondom Ethereum Name Service en de positie ervan op de markt bekijken, kunnen we een idee krijgen van wat ons te wachten staat. Tot dusver ziet dit er redelijk positief uit. Als de gemeenschap blijft groeien en de positie op de markt stabiel blijft, kunnen we een stijging verwachten.

Hoe gaat Ethereum Name Service zich verder ontwikkelen?

Het is moeilijk te zeggen wat Ethereum Name Service zal doen, ondanks de Ethereum Name Service prognose die we hebben. De cryptomarkt is erg volatiel, dus zelfs kleine nieuwsontwikkelingen kunnen een grote impact hebben.

Het is verstandig om zelf de koers nauwlettend in de gaten te houden. Op die manier kun je zelf beslissen wanneer het een goed moment is om te investeren. Wat wel opvalt, is dat de markt nog steeds aanzienlijk groeit, en dit wijst over het algemeen op positieve ontwikkelingen.

Coinmerce

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Bitvavo

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Finst

Finst-logo.png

Kosten: Gratis

Soort wallet: Online

Zie ook andere crypto's

# Naam Prijs 24h % 7d % Market Cap Volume (24h) Aantal in omloop
1 Bitcoin Logo Bitcoin BTC $66.951,00 +2,51% +10,14% $1.317.610.730.572 $25.685.995.591
383.654 BTC
19.699.803 BTC (94%)
2 Ethereum Logo Ethereum ETH $3.095,85 +4,94% +6,47% $371.874.051.935 $13.387.764.267
4.324.423 ETH
120.120.311 ETH
3 Tether Logo Tether USDT $1,00 +0,02% +0,08% $110.549.901.178 $28.146.446.376
28.146.446.376 USDT
110.463.515.619 USDT
4 BNB Logo BNB BNB $579,87 +1,43% 0,87% $89.216.126.992 $733.881.702
1.265.597 BNB
153.856.150 BNB (77%)
5 Solana Logo Solana SOL $170,12 +5,27% +16,45% $75.990.380.919 $2.899.881.163
17.046.092 SOL
448.804.643 SOL
6 USDC Logo USDC USDC $1,00 +0,05% +0,14% $33.447.876.251 $5.873.069.921
5.867.202.718 USDC
33.431.049.622 USDC
7 XRP Logo XRP XRP $0,52 +1,60% +4,30% $28.919.920.580 $797.998.649
1.524.341.073 XRP
55.288.951.055 XRP (55%)
8 Lido Staked Ether Logo Lido Stak… STETH $3.096,31 +5,02% +6,19% $29.041.445.856 $100.042.132
32.310 STETH
9.355.910 STETH
9 Toncoin Logo Toncoin TON $6,60 0,89% 1,75% $22.925.451.663 $500.245.754
75.794.811 TON
3.474.225.814 TON
10 Dogecoin Logo Dogecoin DOGE $0,16 +3,48% +8,10% $22.425.714.046 $955.544.099
6.144.266.895 DOGE
144.314.946.384 DOGE
11 Cardano Logo Cardano ADA $0,48 +5,06% +7,42% $16.983.985.652 $380.828.982
791.987.934 ADA
35.347.888.947 ADA (79%)
12 Shiba Inu Logo Shiba Inu SHIB $0,00002 2,77% +3,82% $14.347.944.800 $581.428.946
23.877.985.462.012 SHIB
589.263.013.691.470 SHIB
13 Avalanche Logo Avalanche AVAX $36,73 +6,43% +9,01% $14.042.932.559 $473.212.155
12.883.533 AVAX
382.503.223 AVAX (53%)
14 TRON Logo TRON TRX $0,12 0,54% 2,29% $10.878.864.591 $305.794.893
2.458.079.266 TRX
87.447.824.266 TRX
15 Wrapped Bitcoin Logo Wrapped B… WBTC $66.607,00 +2,36% +9,39% $10.344.398.271 $276.743.632
4.155 WBTC
155.305 WBTC (100%)
16 Polkadot Logo Polkadot DOT $7,19 +1,84% +6,62% $9.816.853.969 $216.157.052
30.063.568 DOT
1.365.266.622 DOT
18 Bitcoin Cash Logo Bitcoin Cash BCH $444,66 3,57% 1,03% $8.753.302.849 $214.096.978
481.485 BCH
19.706.494 BCH (94%)
19 NEAR Protocol Logo NEAR Prot… NEAR $8,02 0,68% +10,60% $8.645.082.679 $614.229.865
76.587.265 NEAR
1.076.908.381 NEAR
20 Polygon Logo Polygon MATIC $0,71 +2,77% +0,76% $6.549.894.941 $271.528.354
384.801.644 MATIC
9.282.943.566 MATIC (93%)
21 Litecoin Logo Litecoin LTC $84,00 +1,62% +4,82% $6.262.952.526 $280.020.484
3.333.577 LTC
74.542.252 LTC (89%)
22 Fetch.ai Logo Fetch.ai FET $2,26 2,42% 2,00% $5.695.290.541 $268.907.307
118.985.534 FET
2.521.012.371 FET (96%)
23 Internet Computer Logo Internet … ICP $12,05 2,75% 1,04% $5.608.828.892 $101.679.871
8.438.164 ICP
464.054.889 ICP
24 Uniswap Logo Uniswap UNI $7,50 +2,61% +5,37% $5.634.383.554 $120.819.256
16.109.234 UNI
753.766.667 UNI (75%)
25 LEO Token Logo LEO Token LEO $5,86 1,74% 1,20% $5.427.519.314 $1.127.801
192.458 LEO
926.411.588 LEO
26 Dai Logo Dai DAI $1,00 0,07% 0,08% $5.441.768.093 $492.947.111
493.387.706 DAI
5.446.633.181 DAI
27 Pepe Logo Pepe PEPE $0,00001 3,20% +16,13% $4.243.408.242 $953.461.354
94.495.674.331.021 PEPE
420.690.000.000.000 PEPE (100%)
28 Ethereum Classic Logo Ethereum … ETC $28,26 +4,14% +6,83% $4.156.127.904 $198.915.094
7.038.751 ETC
147.100.278 ETC (70%)
29 Hedera Logo Hedera HBAR $0,11 +4,00% +7,95% $4.095.458.129 $132.238.628
1.156.194.834 HBAR
35.748.758.735 HBAR (71%)
30 Render Logo Render RNDR $10,02 6,00% 10,78% $3.903.381.027 $273.704.268
27.315.795 RNDR
388.643.224 RNDR (73%)
31 Aptos Logo Aptos APT $8,66 +4,76% +1,34% $3.760.878.802 $119.056.121
13.747.820 APT
434.426.535 APT
32 Immutable Logo Immutable IMX $2,45 +2,14% +6,58% $3.623.366.433 $91.776.712
37.459.882 IMX
1.482.345.419 IMX (74%)
33 Wrapped eETH Logo Wrapped eETH WEETH $3.205,64 +5,47% +6,23% $3.609.337.375 $59.594.121
18.590 WEETH
1.125.935 WEETH
34 First Digital USD Logo First Dig… FDUSD $1,00 +0,21% +0,14% $3.562.144.124 $6.019.179.727
6.013.166.560 FDUSD
3.554.769.612 FDUSD
35 Cosmos Hub Logo Cosmos Hub ATOM $8,68 +1,10% +0,43% $3.389.141.745 $128.757.128
14.833.771 ATOM
390.688.370 ATOM
36 Cronos Logo Cronos CRO $0,13 +1,33% +2,24% $3.356.522.255 $10.521.346
83.732.012 CRO
26.737.369.677 CRO
37 Mantle Logo Mantle MNT $0,99 0,31% 4,99% $3.243.443.764 $70.991.132
71.676.358 MNT
3.264.441.708 MNT (52%)
38 Filecoin Logo Filecoin FIL $5,86 +0,29% 0,98% $3.241.623.019 $158.737.265
27.088.270 FIL
552.783.108 FIL (28%)
39 Stellar Logo Stellar XLM $0,11 +1,89% +2,41% $3.147.114.908 $46.029.164
423.373.473 XLM
28.947.081.039 XLM (58%)
40 Stacks Logo Stacks STX $2,13 +7,35% +4,43% $3.105.110.261 $116.416.851
54.655.799 STX
1.460.202.751 STX (80%)
41 Arweave Logo Arweave AR $46,27 +5,45% +12,87% $3.029.451.572 $190.762.597
4.122.814 AR
65.454.186 AR (99%)
42 Renzo Restaked ETH Logo Renzo Res… EZETH $3.051,72 +5,08% +5,76% $3.047.058.752 $24.604.688
8.063 EZETH
996.928 EZETH
43 The Graph Logo The Graph GRT $0,32 +4,54% +8,54% $3.004.920.464 $113.775.784
359.474.335 GRT
9.483.520.450 GRT (88%)
44 OKB Logo OKB OKB $50,33 +1,35% +2,26% $3.020.706.021 $4.784.281
95.058 OKB
60.000.000 OKB (20%)
45 Kaspa Logo Kaspa KAS $0,12 +1,50% +0,89% $2.889.891.671 $18.743.298
153.444.928 KAS
23.652.257.643 KAS (82%)
46 dogwifhat Logo dogwifhat WIF $2,84 4,56% 10,15% $2.833.500.931 $500.384.269
176.191.644 WIF
998.926.392 WIF (100%)
47 Optimism Logo Optimism OP $2,59 +9,13% +2,70% $2.809.947.862 $294.914.776
113.866.709 OP
1.086.889.963 OP (25%)
48 Arbitrum Logo Arbitrum ARB $0,98 0,85% 4,96% $2.607.422.770 $233.711.434
237.967.482 ARB
2.653.939.384 ARB (27%)
49 VeChain Logo VeChain VET $0,04 +2,23% +3,75% $2.614.767.602 $46.004.726
1.279.353.303 VET
72.714.516.834 VET (84%)
50 Bittensor Logo Bittensor TAO $380,06 1,86% 2,41% $2.576.636.678 $29.554.090
77.762 TAO
6.778.489 TAO (32%)
51 Maker Logo Maker MKR $2.789,47 +3,47% +4,34% $2.582.977.103 $76.968.145
27.592 MKR
925.426 MKR (92%)
52 Sui Logo Sui SUI $1,09 +5,61% +5,55% $2.538.700.940 $199.997.955
183.821.650 SUI
2.339.196.966 SUI (23%)
53 Monero Logo Monero XMR $134,56 +0,08% +1,35% $2.442.101.291 $43.250.735
321.423 XMR
18.147.820 XMR
54 Ethena USDe Logo Ethena USDe USDE $1,00 +0,21% +0,08% $2.341.578.115 $72.791.979
72.719.260 USDE
2.337.282.657 USDE
55 Injective Logo Injective INJ $24,86 +6,52% 0,82% $2.335.502.337 $86.323.246
3.472.375 INJ
94.152.222 INJ
56 THORChain Logo THORChain RUNE $6,60 +2,19% +2,42% $2.212.380.704 $512.572.240
77.662.461 RUNE
334.719.096 RUNE (67%)
57 Fantom Logo Fantom FTM $0,79 1,98% +10,28% $2.217.027.864 $425.431.676
538.432.506 FTM
2.803.634.836 FTM (88%)
58 Theta Network Logo Theta Net… THETA $2,12 +9,55% 1,82% $2.121.242.752 $33.376.588
15.743.674 THETA
1.000.000.000 THETA (100%)
59 FLOKI Logo FLOKI FLOKI $0,0002 +6,33% +25,05% $2.061.281.850 $259.716.477
1.228.264.256.325 FLOKI
9.710.002.305.953 FLOKI (97%)
60 Celestia Logo Celestia TIA $9,68 +7,59% +5,54% $1.763.783.191 $106.304.370
10.981.856 TIA
182.249.007 TIA
61 Rocket Pool ETH Logo Rocket Po… RETH $3.417,16 +5,13% +6,44% $1.736.641.598 $16.181.904
4.735 RETH
508.212 RETH
62 Core Logo Core CORE $1,85 +1,91% +7,38% $1.638.368.664 $113.815.082
61.521.666 CORE
888.257.553 CORE (42%)
63 Jupiter Logo Jupiter JUP $1,21 +7,02% +15,26% $1.635.835.575 $161.350.321
133.347.373 JUP
1.350.000.000 JUP (14%)
64 Sei Logo Sei SEI $0,56 +5,48% +3,12% $1.632.030.736 $149.407.942
267.990.059 SEI
2.925.000.000 SEI
65 GALA Logo GALA GALA $0,04 +1,88% +0,42% $1.561.211.572 $115.620.078
2.619.621.317 GALA
35.499.788.833 GALA (71%)
66 Bonk Logo Bonk BONK $0,00002 0,17% +0,34% $1.616.248.858 $208.563.527
8.554.697.579.984 BONK
66.295.523.592.415 BONK (71%)
67 Lido DAO Logo Lido DAO LDO $1,78 +8,73% +1,34% $1.588.883.722 $120.223.901
67.541.517 LDO
892.320.143 LDO (89%)
68 Bitget Token Logo Bitget Token BGB $1,09 +1,09% +0,92% $1.520.055.549 $57.241.180
52.611.379 BGB
1.400.001.000 BGB (70%)
69 Algorand Logo Algorand ALGO $0,18 +5,33% +0,03% $1.496.456.045 $53.231.678
290.029.247 ALGO
8.157.234.569 ALGO (82%)
70 WhiteBIT Coin Logo WhiteBIT … WBT $9,80 1,02% 1,48% $1.412.574.932 $9.800.975
1.000.099 WBT
144.118.517 WBT (36%)
71 Mantle Staked Ether Logo Mantle St… METH $3.046,89 1,92% 2,36% $1.403.619.370 $9.685.142
3.179 METH
460.971 METH
72 Quant Logo Quant QNT $97,72 +2,56% +1,14% $1.424.033.367 $17.115.885
175.152 QNT
14.544.176 QNT (100%)
73 Akash Network Logo Akash Net… AKT $5,73 0,89% +2,67% $1.341.233.610 $76.755.488
13.395.373 AKT
234.090.487 AKT (60%)
74 Flow Logo Flow FLOW $0,88 0,83% 3,41% $1.318.121.044 $25.759.219
29.255.184 FLOW
1.499.068.195 FLOW (100%)
75 Aave Logo Aave AAVE $88,96 +3,88% +4,03% $1.319.407.573 $70.055.119
787.490 AAVE
14.815.102 AAVE (93%)
76 Bitcoin SV Logo Bitcoin SV BSV $65,24 +4,54% +4,22% $1.284.086.306 $15.231.949
233.476 BSV
19.702.772 BSV (94%)
77 Beam Logo Beam BEAM $0,02 +0,91% 0,13% $1.230.731.244 $35.953.577
1.442.895.400 BEAM
49.466.004.168 BEAM (79%)
78 Ondo Logo Ondo ONDO $0,84 +12,09% +6,25% $1.215.914.941 $170.900.729
203.881.400 ONDO
1.443.764.728 ONDO (14%)
79 SingularityNET Logo Singulari… AGIX $0,99 +8,47% +7,76% $1.265.427.378 $122.714.019
124.345.431 AGIX
1.282.250.452 AGIX (64%)
80 BitTorrent Logo BitTorrent BTT $0,000001 +1,40% 0,35% $1.160.145.208 $24.857.950
20.714.958.333.333 BTT
968.246.428.571.000 BTT (98%)
81 dYdX Logo dYdX DYDX $2,04 +1,38% 6,20% $1.139.417.876 $9.142.639
4.481.686 DYDX
558.480.505 DYDX (56%)
82 Flare Logo Flare FLR $0,03 0,49% 5,11% $1.127.627.186 $13.594.104
491.043.385 FLR
40.587.665.273 FLR
83 Ethena Logo Ethena ENA $0,74 +10,31% 19,15% $1.100.888.338 $311.931.023
422.234.225 ENA
1.478.639.274 ENA (10%)
84 MultiversX Logo MultiversX EGLD $40,71 +2,07% +2,70% $1.096.463.325 $19.883.535
488.419 EGLD
26.950.898 EGLD (86%)
85 NEO Logo NEO NEO $15,55 +2,50% +3,91% $1.096.995.868 $25.469.116
1.637.885 NEO
70.530.000 NEO
86 Cheelee Logo Cheelee CHEEL $18,99 +0,49% +6,84% $1.077.084.578 $3.408.461
179.487 CHEEL
56.787.634 CHEEL (6%)
87 Zebec Protocol Logo Zebec Pro… ZBC $0,02 +0,71% 6,00% $1.069.413.019 $5.357
254.931 ZBC
50.883.649.370 ZBC (509%)
88 Chiliz Logo Chiliz CHZ $0,12 1,88% 7,88% $1.054.689.076 $74.522.593
628.702.254 CHZ
8.888.888.888 CHZ (100%)
89 Axie Infinity Logo Axie Infi… AXS $7,36 +2,46% +2,26% $1.066.333.991 $33.772.569
4.588.664 AXS
144.727.262 AXS (54%)
90 Gate Logo Gate GT $7,94 2,30% 2,81% $1.036.028.371 $3.783.646
476.530 GT
130.359.278 GT
91 Worldcoin Logo Worldcoin WLD $4,97 +2,45% 9,08% $1.064.163.742 $271.235.327
54.574.512 WLD
214.417.056 WLD (2%)
92 Marinade Staked SOL Logo Marinade … MSOL $198,40 +5,06% +13,97% $1.015.394.102 $10.421.262
52.527 MSOL
5.104.236 MSOL (100%)
93 The Sandbox Logo The Sandbox SAND $0,46 0,58% +10,53% $1.049.435.942 $85.101.018
184.436.074 SAND
2.257.731.926 SAND (75%)
94 Wormhole Logo Wormhole W $0,54 6,59% 16,08% $962.072.846 $80.208.897
149.756.341 W
1.800.000.000 W (18%)
95 JasmyCoin Logo JasmyCoin JASMY $0,02 +2,63% +13,61% $991.431.814 $71.657.130
3.493.837.026 JASMY
48.419.999.999 JASMY (97%)
96 Tokenize Xchange Logo Tokenize … TKX $11,92 2,28% +0,80% $953.339.814 $18.261.154
1.531.976 TKX
79.996.000 TKX (80%)
97 Safe Logo Safe SAFE $2,27 +4,89% +37,41% $977.813.609 $34.589.547
15.237.686 SAFE
427.000.000 SAFE (43%)
98 eCash Logo eCash XEC $0,00005 2,21% 1,23% $942.521.011 $8.655.672
180.778.446.115 XEC
19.702.935.923.092 XEC (94%)
99 EOS Logo EOS EOS $0,82 +2,35% +4,29% $946.599.021 $99.492.874
120.987.075 EOS
1.150.695.156 EOS
100 KuCoin Logo KuCoin KCS $9,83 +1,34% 6,36% $941.200.552 $186.205
18.943 KCS
95.820.962 KCS

Meest voorkomende vragen

Bitvavo is een bedrijf dat in Nederland is geregistreerd, wat een gevoel van vertrouwen geeft. Het is een van de snelst groeiende bedrijven voor cryptomunten in Europa en de grootste cryptobeurs in Nederland op dit moment. Dit betekent dat de beurs moet voldoen aan strenge Nederlandse wetten en regels. Bitvavo is zelfs de enige cryptobeurs die gebruikers tot 100.000,00 EUR aan garanties biedt via het Bitvavo Accountgarantie-programma. Daarom vinden veel mensen het veilig om Ethereum Name Service op Bitvavo te kopen.

Het is niet zo’n groot probleem, zolang je de papieren met je herstelzin maar niet verliest. Bijvoorbeeld, als je een hardware portemonnee zoals een Ledger Nano X kwijtraakt, kun je een nieuwe kopen en met deze papieren de nieuwe hardware portemonnee instellen alsof het de oude was. Al je Ethereum Name Service wordt dan automatisch overgezet en je verliest geen Ethereum Name Service of toegang tot je Ethereum Name Service.

Elke keer als je een uitwisseling of een online portemonnee gebruikt, kan het gevaarlijk zijn omdat ze kunnen worden gehackt. Dit kan gebeuren door slechte dingen zoals foute browseruitbreidingen, programma’s die toetsaanslagen registreren, en bedrieglijke websites die proberen om je gegevens te stelen. Daarom is het slim om altijd een dubbele beveiliging in te stellen voor al je accounts op uitwisselingen en portefeuilles.

Als je er zeker van bent dat je een echte Ethereum Name Service wallet-app gebruikt, dan is het veilig. Maar pas op, er zijn veel neppe Ethereum Name Service wallets te vinden in zowel de Google Play Store als de Apple App Store. Als je een van deze downloadt en je privésleutel invoert, kunnen hackers er misbruik van maken. Dus wees voorzichtig wanneer je Ethereum Name Service wallet-apps gebruikt.